KAYSERİ / KOCASİNAN - Adviye-Ahmet Eminoğlu Ortaokulu

ADVİYE-AHMET EMİNOĞLU E-TWİNNİNG PROJESİ İLE DEĞERLERİNİ TANIYOR

Öğrencilerimiz farklı ülkelerden ve şehirlerden öğrenciler ve öğretmenlerle tanıştılar ,sosyal  ilişkiler kurdular. E-twinning sitesi üzerinden öğrencilerle İngilizce iletişim kurduk,Bu da yabancı dil dersleri için tam bir uygulama alanı oldu.Türk kahramanlarını araştırdılar ve sınıfta diğer arkadaşlarına anlattılar.Web 2 araçları kullanarak bu tarihi değerlerimize duyduğumuz vefa duygusunu işledik. Sonunda Mayıs ayına geldik, final ve ortak ürün olarak öğrencilerimizle anı niteliğinde mozaik oluşturduk ve e book tasarladık. Kısacası 6 ayımızı ayırdığımız e-twinning projesi öğretmen ve öğrenci hepimize sayısız değerler kazandırdı.Bu anlamda projemi yaparken bana destek olan, teker teker çok katkıda bulunan 5D sınıfının tüm öğrencilerine çok teşekkür ediyorum.

Sağolun ,varolun

İlknur Doğan