KAYSERİ / KOCASİNAN - Adviye-Ahmet Eminoğlu Ortaokulu

ADVİYE-AHMET EMİNOĞLU E-TWİNNİNG PROJESİ İLE DEĞERLERİNİ TANIYOR

Kayserideki Adviye Ahmet Eminoğlu Ortaokulu olarak 5 D Sınıfımızın dahil olduğu Values in my heart isimli Kalbimdeki değerler  e- twinning projemiz  Aralık ayından itibaren 11 ortaklı olarak uygulanmaktadır. Kısaca yaşadığımız 6ay sürecinde neler yaptık bir hatırlayalım. Projemizin logosu ve afişini tasarladık ve 11 ülke arasında yapılan oylamalar sonucunda bizim projemiz ve afişimiz birinci oldu. Proje kapsamında sokak hayvanları için elimizdeki malzemelerden mama ve su kapları yaptık. Kuşlar için kuş evleri yapıldı. Bizimle yaşayan hayvanlara karşı şefkat duygusunu kazandırdık. Mahallemizde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere yardım kolileri ulaştırdık .Okulda birlikte beslenmeleri ile kahvaltı yaptık, paylaşma duygusunu pekiştirdik. Bu güzel değerlerimizi okulumuzun panosunda resimler, kısa hikayeler ve yazılarla destekledik. Ramazanda sabretmeye, Şubat depreminde empati kurmaya değindik, pekiştirecek etkinlikler düzenledik. Okul bahçesinde doğal atıklarımızı toprakla buluşturduk, geri dönüşüm kutuları yaptık, atık ayrıştırma oyunu oynadık. Digergamlık kavramını öğrendik ve tüm okula öğrettik. Kısacası bu projeyle tüm yılımıza değecek degerlerimizin farkına vardık ,iyi insan olma yolunda kazançlar elde ettik.

23-05-2023

Yayın: 23.05.2023 - Güncelleme: 23.05.2023 08:56 - Görüntülenme: 139